Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

середу, 2 вересня 2015 р.

І знову ми пішли у перший клас :)...


                         Привіт :)
      Нарешті я з клавіатурою )) Розкажу вам як пішли ми в перший клас. Тепер вже з Мариком. Навчаємося ми у 1-Г класі 18 гімназії. Рада, що мій хлопець компанійський і його великим скупченням народу і 30-ма незнайомими дітками не налякаєш. За лінійку розповідати не буду, як і у всіх. В класі у нас 21 дівчинка і 9 хлопців!!! Але з першого дня ми зрозуміли , що й ті 9 вартують всіх 20 :))) На диво всі хлопці в класі з незвичними іменами: Марк, Назар, Орест, Мирослав, Ілля, Костянтин... більше не запам"ятала. Є один хлопчик зі звичайним українським - Іванко :) Дівчата теж є з цікавими іменами: Злата, Стефанія, Ангеліна, Олександра, Устина, декілька  Дарин і Марій.
       Після лінійки і фотографії пішли на піцу. Це було найприємнішим за вчорашній день. Сьогодні, на диво, встав без лишніх слів, поснідав і пішли у школу. Зустрічала в холі діток вчителька. До кінця цього тижня у них тільки по три уроки в день, щоб звикли трохи. Смішно було, коли син питав: а що нас вже будуть питати? а буде вчителька перевіряти читання? а якщо я букву неправильно напишу? В дитини склалося поняття, що в школі ПЕРЕВІРЯЮТЬ знання. Заспокоїла, що спочатку будуть зі всім знайомити, розповідати і вчити. Брав з собою у школу ложку з вилкою. На моє запитання: навіщо? відповів: ну ти ж казала, що в нас сніданок буде :))))) А ось так він збирався до школи (не думайте, що з таким бойовим настроєм, це просто іграшка, хоч я такі і не схвалюю :))

Коли прийшла забирати, перша фраза: ура! ми йдемо на піцу ( за алгоритмом вчорашнього дня :)))) Дуже розчарувався, що не кожен день після школи закінчуватиметься піцерією...      Сподобався урок англійської, надіюся вона йому даватиметься успішно.
          І смішно і страшно... Відмінника з нього не чекаю, але дуже хочу, щоб вчився достойно і продовжив навчання в гімназійних класах, бо знаю і переконалася, що знання наша школа дає високого рівня :)  

           



7 коментарів:

  1. Красунчик! :) З Першим вересня! Хай навчання буде в радість :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарний першокласник! Хай йому легко все вдається

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю с первокашкой! Такой забавный и трогательный! Пусть учёба проходит легко и с удовольствием :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо :) Это, наверное, самое главное: чтобы именно ЛЕГКО и с УДОВОЛЬСТВИЕМ, это гарантирует приятные воспоминания от школы :)

      Видалити
  4. Вітаю з першокласником. Дуже файний хлопчик) Успіхів йому, вірних друзів та легкого навчання! Сорочка дуже гарна)

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)