Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

вівторок, 2 вересня 2014 р.

Незвичайний вересень...

                                              Привіт усім!
              Перш за все хочу привітати усіх мам школярів і самих школярів  з початком нового навчального року. Нехай цей навчальний рік буде у мирній країні. Знаю напевне, що цього хочуть всі. Нехай навчання йде легко, весело, цікаво. А мами щоб менше сиділи над домашнім завданням :) У мене ж цього року вересень незвичний. Якби не новини, то напевно й не замітила б, що вчора вже було 1 вересня. А все тому, що у моєї студентки навчання розпочинається 1 жовтня. А меншому у школу через рік. Ще якихось дві неділі - і поїде моя доня аж у Краків. Переживаю і тішуся одночасно. Переживаю - бо сама вона ніколи ще не жила, маю на увазі без мами. А тішуся - бо уявляю, як їй буде цікаво, ще й у такому гарному місті.
       Літо пройшло у нас дуже насичено з тими вступними клопотами. Що мене здивувало, це те, що ми не готуючись до ЗНО (репетитор був тільки з математики і тільки тому, що хотіли підвищити середній бал атестату, т.я. у Польщі потрібно подавати атестат) поступили на державну форму навчання на три! спеціальності у місцевому вузі. Дочка подала в останні дні документи - чисто щоб подивитися які шанси у нас. Тому що в той час вже були зараховані на навчання у Польщі. І взагалі багато дітей з класу поступило на державну форму навчання по Україні: Київ, Львів, Вінниця, Ірпінь, Чернівці. Була приємно вражена :)
        Отож, щоб відзначити таку значущу подію - вступ до вузу (та й блогу в серпні виповнилося два роки :)) - для своїх ПЧ хочу оголосити цукерку

" Прощавай , дитинство!" 

До цукерки буде входити, як ви вже здогадалися :),   набір для вишивання  Dimensions 35236 Teddy and Kittens


і заготовка для ключниці, точно така, яку я використовувала для створення своїх ключниць (покажу на прикладі останньої) 

      
  • для участі у розіграші розміщуйте картинку (саму першу) у себе в блозі (можна на боковій панельці, окремий пост писати не обов'язково) з активним посиланням на це повідомлення ;
  • записатися в Mister Linky з посиланням на блог (не забудьте перевірити, що він вас записав);
  • цукерочка поїде в будь-яку точку світу;
  • записуватися можна до 14 жовтня до 24:00 за київським часом; розіграш проведу 15 жовтня за допомогою Рендому.
Буду рада бачити бажаючих на моє невелике пригощання :)

До зустрічі! Бажаю усім спокою і МИРУ!

39 коментарів:

  1. Оксана, це класно, що донька буде вчитись у європейському місті! Маю знайомих, що вчаться в Польщі - всі працевлаштовані, а навчання, хоч і важке, зате результативне. Звісно, мимо подарунка пройти не змогла, хоч рідко граю, та й перше місце - тому для початку буду я! Дякую за вітання!

    ВідповістиВидалити
  2. Как же это здорово, жить и учиться в европейском городе! Поздравляю с замечательным событием! Мимо набора не могу пройти, этот набор с мишкой давно у меня желанный!

    ВідповістиВидалити
  3. Які молодці! Дякую, за солоденьке! http://cross-stitch-anele.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. Оксана, вітаю!! Рада, що в доні все склалося!! Цукерка шикарна, але вже соромно записуватись, так як вже отримувала від тебе солоденьке

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю, Оксана! Такі подіїї!! Цікаво буде потім почитати розповідь про доньчине навчання і враження :)

    ВідповістиВидалити
  6. С удовольствием присоединяюсь!

    ВідповістиВидалити
  7. Оксаночка ,от всей души поздравляю! с удовольствием записываюсь на такую вкусную конфетку! у меня кстати ,тоже конфетка скоро будет ) кто его знает.. хи хи

    ВідповістиВидалити
  8. Оксана, поздравляю с важным шагом в жизни твоей дочери! Успехов ей! Конфетка отличная, но я не буду записываться - хоть набор этот мне очень симпатичен, но за крестики я берусь редко :) Не буду забирать шанс у тех, кому нужнее :)

    ВідповістиВидалити
  9. Ой, Ксюшечка, как же я рада за вас!!!! Умница- доченька!!!
    На цукерочку записываюсь :-)) а вдруг повезет.... дуже хочу таку ж ключницю зробити!!

    ВідповістиВидалити
  10. Какая же дочка молодец! Пусть ближайшие года будут у нее самыми насыщенными и красочными! С удовольствием записываюсь на Дим.

    ВідповістиВидалити
  11. Оксана, вітаю тебе зі студенткою! У доньки попереду найцікавіші і дуже важливі для майбутнього роки)) Нехай у неї вистачить сил та натхнення гарно вчитися і отримувати задоволення від навчання!
    Не можу проігнорувати ключницю - маю давнє бажання зробити таку)) Із задоволенням приєднуюсь)

    ВідповістиВидалити
  12. Оксана, які гарні новини! Вітаю!
    Ссилку в блозі розміщу ввечері, зараз технічно це неможливо...

    ВідповістиВидалити
  13. Какая молодец Ваша дочь! Поздравляем с поступлением в университет! Пусть учеба дается и легко и находится достаточно времени, чтобы наслаждаться красотой такого замечательного города! :)
    Давно мечтаю о таком наборе, с удовольствием приму участие! :)
    Заглядывайте ко мне в гости, я в числе прочих видов рукоделия, тоже очень люблю вышивку. :)
    http://hope-toys.blogspot.ru

    ВідповістиВидалити
  14. С удовольствием поучаствую!Приглашаю и к себе на конфетку.http://ostrov-svetlanafateeva.blogspot.ru/

    ВідповістиВидалити
  15. Поздравляю от души с вступление в пору взросления и самостоятельности!!!!!Успехов!!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Бажаю успіхів у навчанні і часу на творчість.в цукерочці участі не беру, не вірю у свою удачу але лінк для усіх бажаючих у себе поставлю. Удачі

    ВідповістиВидалити
  17. От души поздравляю дочку-студентку!!! И с удовольствием записываюсь на такое вкусное угощение! Любимый Димуля, любимые мишки, любимые крестики, мммм....!!! Приходите в гости)

    ВідповістиВидалити
  18. Дякую всім :) за поздоровлення і побажання :) Дуже рада , що вам до вподоби моє пригощання ))) А ще більше рада бачити в гостях нових людей :)

    ВідповістиВидалити
  19. Поздравляю дочку с поступлением.

    ВідповістиВидалити
  20. Щиро вітаю з поступленням, бажаю цікавого навчання і щасливої долі.
    Вперше захотілось мені взяти участь у "цукерочці" ... тож спробую

    ВідповістиВидалити
  21. Яка краса!!! Дякую за можливість прийняти участь у розіграші. Пропоную дружбу і запрошую в гості http://valeriya-p-blog.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  22. Вітаю! Дуже рада за вас!
    З радістю прийму участь в цукерці)

    ВідповістиВидалити
  23. поздравляю от души!!! успехов доченьке!
    с большим удовольствием приму участие в конфетке. спасибо за шанс выиграть такую красоту! http://akmeya.blogspot.com.tr/

    ВідповістиВидалити
  24. Рада знайомству з Вами, дуже сподобались Ваші роботи! Також приєднуюсь до вітань та бажаю успіхів Вашій сім'ї! Із задоволенням прийму участь у розіграші цукерочки)) Запрошую до себе у гості http://katrincreative.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  25. Оксана, поздравляю с поступлением и второй годовщиной блога!
    встану в очередь за такой вкуснотой!

    ВідповістиВидалити
  26. Поздравляю с дочкой-студенткой! Удачи ей в жизни и обучении!

    ВідповістиВидалити
  27. С удовольствием записалась! С поступлением!!! И с Годовщиной бложик!!!
    Мира нам всем!!!

    ВідповістиВидалити
  28. Поздравляю со значимыми событиями в жизни. с годовщиной блога. http://nata-vasya.blogspot.ru/

    ВідповістиВидалити
  29. Донька молодець. Сподіваюсь, та ні, я просто точно знаю, що навчання їй сподобається. Головне, що наважились на такий крок. Я от боягузка. Зараз жалкую, що боялась з дому поїхати )
    Ведмедик дуже гарний. Я б всіх ведмедів від Дім повишивала гуртом, такі вони милі. Якщо можна, то запишусь на цукерку ) А раптом....

    ВідповістиВидалити
  30. Оксаночка, ПОЗДРАВЛЯЮ доченьку с поступлением!!!!!!!!!! Пусть всё хорошо сложится, желаю успехов в учёбе!!!!!!!!! С ОГРОМНЫМ удовольствием поучаствую в замечательной конфетке, давно заглядываю на эту картину и ключница тоже очень нужна!!!!!!!! Может и мне повезёт!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  31. Доброго дня! Читала ваш запис і згадувала, як сама була студенткою )) Весело було, хоч перші дні і була туга за домом..Та потім навчання і нові знайомства не залишили часу на ностальгію ))) Як же давно це було ))
    Дуже хочу спробувати удачу у вашій цукерочці! Ведмедик із кошеням такі милі, що я просто не можу пройти повз ))) Мій синок їм дуже зрадів би - котики його любов )))

    ВідповістиВидалити
  32. Оксана, очень рада с вами познакомиться благодаря такой чудесной конфетке!!!
    С большим удовольствием участвую! Сегодня просматривала в магазинах этот набор вышивки, чтобы купить,а потом случайно наткнулась на вашу конфетку. Вот это да! спасибо за возможность! Заходите в гости в Ленкино!

    ВідповістиВидалити
  33. ВІтаю!!! Розумію як це приємно, бо ми теж цього року змінили школу - вступили до ліцею, одного з найсильніших в місті, щоправда потрібно буде докласти зусиль щоб не відрахували. Я мрію про одне - наші діти змінять нашу країну на краще :) Най вашій доні навчання дається легко! :) А Краків він такий теплий та затишний, завжди мріяла поїхати ще і ще раз.(участь не беру, просто привітала :))

    ВідповістиВидалити
  34. Поздравляю доченьку-молодец!!! С удовольствием поучаствую)))

    ВідповістиВидалити
  35. Оксана,поздравляю студентку!!!Желаю ей успешной учебы!
    Испытаю свою удачу :-)))

    ВідповістиВидалити
  36. Вітаю! Дочці бажаю подальших успіхів у навчанні!
    Цукерочка дуже смачна - У нас зараз також новий етап - дочка пішла в 1-й клас. І, окрім, шкільних подій, обживаємо окрему кімнату. Тож така вишивка нам дуже підійде - дочка ще грається з іграшками і дуже любить котиків :))
    Посилання на бок. панелі. http://hatkaomara.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  37. Поздравляю! Желаю дочери успехов, вдохновения и приятной учебы!
    С удовольствием участвую, и приглашаю в гости - http://anna-handmade-stuff.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  38. Поздравляю с началом студенческой жизни.
    Нам с сыном это еще только через пару лет предстоит (надеюсь) :))

    ВідповістиВидалити
  39. Як би мені хотілось, щоб рендом обрав мені подарунок в мій день народження)))
    Оксана, дякую за таку можливість :)

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)