Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

неділю, 28 вересня 2014 р.

Рукодільні запитання

                           Привіт :)

    Сьогодні буде пост без фото, буде багато слів. На мене ще з літа чекають борги... Три рукодільниці обдарували мене нагородою до якої є певні вимоги:



1. Відповісти на 11 запитань від блогера, який мене нагородив;
2. Нагородити 11 блогів (з ПЧ менше 200), повідомити їх про це;  
3. Поставити свої 11 запитань нагородженим.
     Хай вибачать мене мої блого-друзі, але в мене катастрофічно немає часу шукати блоги для нагородження і передати їм нагороду. А от відповісти на запитання - обовязково відповім :)

    Першою мене нагородила Анюта, з якою я знайома ще з рукодільного форуму. Ось її запитання:
1. Как Вам проще излагать свои мысли - написать или рассказать?
       Мені простіше розповісти. Я бачу реакцію співрозмовника , розумію чи варто доповнити жестами, іншими словами. Тому не люблю писами СМС. Мені простіше подзвонити, зустрітися.
2. Для кого или для чего Вы ведёте блог?
       Перш за все для себе. Домашні мої його навіть не читають. Завела блог, щоб так би мовити "легально" заходити до інших у блоги, розглядати їхні роботи, приймати участь у СП. Через блог я спала експериментувати з різними видами вишивки, чому страшенно рада :)
3. Кто научил Вас вышивать/шить и прочему рукоделию? Когда это было?
      Рукоділлю мене навчила мама ще у школі. Але все починалося з вязання. Так, я вмію вязати, але спиць не брала у руки вже років з 15, якщо не більше. І вишивати мама навчила. Тільки це вже було другорядне. Вишивкою я вбивала час, коли була на канікулах у селі і бабця просила вишити то рушника якогось, то накидку на телевізор. І мене завжди не покидало запитання: ну чому немає схем для вишивання якихось картин: пейзажів , натюрмортів... От діждалася і такого свята, що й відірватися не можу :)
4. Как Вы реагируете, если подаренная вещь не оценена (не пользуются, забросили куда-то)? Говорите, спрашиваете ли об этом хозяина вещи?
   У мене такого досвіду немає. Я завжди дарую свої речі тільки тим людям, які розуміються і цінують мою роботу. Тому в моєї мами і подружки мої роботи прикрашають інтерєр, а у моєї свекрухи немає жодної :)
5. Как домашние относятся к Вашему хобби?
     Якщо брати особисто мою сім"ю - скоріше нейтрально. Якщо це не заважає порядку у домі - яка кому різниця, що я роблю під час того, коли раз у день дивлюся якийсь фільм. Лузати насіння під час перегляду або сидіти, склавши руки, я не люблю і не вмію. Це МОЄ хоббі - вишивати. У чоловіка хоббі - раз в тиждень ходити з друзями у баню. Але хвалити мої роботи. показувати їх - це є. І мені це приємно :)
6. Сколько времени в день посвящаете рукоделию?
      От у питанні вище я вже фактично відповіла на це запитання. Рідко коли випадає такий день, що можу повишивати години три. Влітку менше, взимку більше.
7. Есть ли у Вас основная работа и мешает ли она рукоделию?
     Фактично основна робота є. Я держслужбовець, працюю в Державній казначейській службі. Але за станом здоров"я дитини вже шостий рік сиджу в декретній відпустці. наступного року мені потрібно буде виходити на роботу, ще й син піде у перший клас. Робота до шостої вечора, уроки, хатні справи... - тому скільки я вишиватиму і чи взагалі вишиватиму - для мене загадка :)
8. Как вы любите отдыхать летом?
   Останні роки (крім цього) ми їздили на море: Туреччина, Крим. Але я б з більшим задоволенням поїхала б подивитися європейські країни: Чорногорія, Чехія, Швейцарія. Або в Карпати - я ще там не була :)
9. Любите ли Вы путешествовать зимой? А куда?
   Ніколи взимку не подорожувала. Чоловік сам чи з донькою їздили у Буковель. А я ніколи. Хотілося б поїхати на гірськолижний курорт в Італію чи Францію.
10. Как чаще всего проводите свой отпуск?
     В мене його не було фактично з 2009 року :) А до того - це було море і просто відпочивала вдома.
11. Сколько времени Вам надо на отпуск, чтобы отдохнуть по-настоящему и с новыми силами взяться за работу?
     Днів десять суто відпочинку. Плюс 2-3 дні до і після нього - днів 15, півмісяця.  Це не менше. А більше - той краще :) 


     Другою мені нагороду передала Валерія з блогу Творить - значить жить.  Відповідаю на її запитання.

1. Что для Вас творчество? (отдых, основная работа, подработка, самовыражение или .....)
    Мій відпочинок, задоволення, релакс, заспокоєння. Рідко - подарунок і аж один раз я продала одну свою роботу :)
2. Получается ли у Вас зарабатывать на продажах своих работ?
   От вище вже відповіла :) Взагалі ручні вишиті роботи продавати - люди не розуміють чому роботи такі дорогі, тому й попит на них відповідний...
3. Какое Ваше любимое, основное хобби, а может их несколько?
    Вишивка, але техніки різні :)
4. Сколько Вашего времени занимает любимое хобби ?
    На таке ж питання відповідала у Анни: від години до трьох
5. Есть ли у Вас мастерская, комнатка, стол или только подоконник? ;)
   В мене є МОЄ крісло. У ньому завжди сиджу тільки я. А біля нього столик, де лежить мій процес. Всі запаси і матеріали зберігаю у коробках на полицях кладовки
6. Откуда Вы черпаете вдохновение?
   В основному це інтернет. Про техніки вишивки і різні дизайни я дізнаюся з нього.
7. Приходилось ли Вам сталкиваться с плагиатом? (Как решали "неприятность", если да?)
    Мені не приходилось. Я схеми для вишивки не розробляю. Також ще не стикалася, щоб хтось привласнив собі фото моїх робіт. 
8. Как Вы относитесь к критике?
    Нормально. 
9. Как у Вас с юмором, что не приемлемо в нём?
    З моїм чоловіком з гумором у мене  (хоч-не хоч) повинно було скластися все добре. Якби так не було б  - то обовязково навчилася б. Що не прийнятне - навіть не знаю... Хіба коли вже тереходить в грубе висміювання...
10. Какие творческие планы на далёкое будущее-мечты?
  На далеке не будую. Смаки міняються, а з ними і плани. Хочу просто щоб у мене ЗАВЖДИ був час на моє хоббі.
11.Встретили ли Вы в блогах друзей, с которыми поддерживаете отношения вне блога?
    Ні, було навпаки. Познайомилися у блозі - зустрілися наяву.

Третьою нагороду мені передала  Лариса - PanfiLora. Так як запитання повторюються, я опублікую відповіді на ті запитання , яких не було ще:

 Что испытываете, когда расстаетесь со своим творением?
    Я розлучаюся зі своїми роботами легко. Тому що, коли й віддаю їх - то тільки тим, хто, я знаю напевно, їх цінує. І для мене, все таки, велике задоволення в процесі, а не тільки у готовій роботі.
 
Испытываете чувство вины перед своими ПЧ, когда долго не появляетесь в своем блоге?
   Так, трохи є. Та й бачу, що блог при цьому просто завмирає
 
Какой вид рукоделия хотели бы еще освоить?
   Скоріше не освоїти, а пригадати і вдосконалити - вязання спицями. А колись мріяла навчитися робити прикраси з бісеру і бусин :)
 
Как в основном работаете - в тишине, под музыку, под сериал...?
   Під фільм або аудіокниги Приходилось ли давать свои мастер-классы?
    Ні, ніколи.
 
Записываете свои планы на будущее?
    Єдині плани - на початку року формую план робіт, які в хотіла виконати за рік. Але й вони можуть мінятися, не суттєво, але можуть.

Дівчата, дякую за запитання. Було приємно відповідати. Думаю, з моїх відповідей ви дізнаєтеся про мене дещо більше :) До зустрічі!


6 коментарів:

  1. Оксана, спасибо! На самом деле интересно было почитать твои ответы.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анют, извини, что с таким опозданием. Я была уверена, что первый комментарий будет твой :)"

      Видалити
  2. Дякую, Оксаночка!!! Дуже цікаво було взнати тебе краще і добре, що зразу так багато відповідей ;) Я теж не дуже люблю писати ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Оксана, стільки всього нового! Приємно ще раз познайомитись!

    ВідповістиВидалити
  4. Приємно було почитати, я вже трошки скучила за чимось таким, що розказує про власника блогу, а не про магічну історію)

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за відповіді! дуже цікаво!

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)