Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

суботу, 12 квітня 2014 р.

Листи і подарунки :)

       Привіт :)
      В мене вже почалася „гаряча“ пора. Вибираємо випускне плаття, туфлі/босоніжки, думаємо над прикрасами. Обдумуємо одяг у ресторан. Ви в курсі, що зараз випускницям на один день випускного потрібно два вбрання: на урочисту частину (вручення атестату) — одне, в ресторан — друге? Бо в довгому платті особливо не потанцюєш. Хлопцям у цьому плані простіше, а їхнім батькам — дешевше :-) . Серед всього цього вибору потрібно не забувати за навчання, яке з приходом весни і з відчуттям скорого закінчення навчального року дитяті хочеться закинути далеко і надовго :-)
       Між цими всіма клопотами, переглядаючи якось блоги, на які підписана, натрапила я на блог Наталки Кошка Мур-Мявка. Просто зачиталася її легкими , вільними постами. А ще Наталя проводить обмін листівками, у яких ми можемо побажати один одному миру, добра, любові...всіх тих простих і добрих слів, яких зараз так не вистачає нам  і які так потрібні в цей складний період ...Отож, я визвалася, Наталя з задоволенням відгукнулася )))  І прилетіла до мене отака краса :) Дякую, Наталко, за добрі побажання!


А вчора мені просто додому!!!  принесли заказний лист. Це перший випадок з того часу , як я живу у цьому будинку ( а живу я в ньому скоро як 18 років!!!) , коли заказний лист принесли у квартиру. Дівчина-поштар новенька і молоденька, напевно цим все і пояснюється :) Ну так от, принесли мені лист, відкриваю, а там дивіться яке чудо!

Мені було так шкода його розривати :(  Це від Анни з блогу Casa di Anna. Вона організувала неймовірної щедрості Роздачу красивих штучок. Я замовила браслетик і ось він красується на руці в моєї доньки
   
Дякую тобі, Анна, від усього серця :)
Ось такі новини у мене. Рукоділлям своїм не ділюся, бо й часу на нього не дуже маю. Передвеликодні клопоти. А на них у нас ще й накладеться ДН мого хлопчика  :-)
   До зустрічі і гарної вам Вербної неділі!

23 коментарі:

  1. Ой какие приятные хлопоты, пусть дочечка будет самой красивой;), приглашаю в гостина конфетку

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Яна :) С удовольствием запишусь на конфетку :)

      Видалити
  2. Ксюшенька, какие прекрасные хлопоты у тебя!!! Это конечно, тяжело и финансово и физически, но это очень важное событие в жизни доченьки!! Желаю вам УСПЕШНО со всем справиться!!! И получать удовольствие от происходящих моментов жизни!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Танюш :-) Важное — не то слово: мы к парикмахеру на укладку к аыпускному ещё осенью записывались !

      Видалити
  3. Ой мамочки, два платья! С ума сойти! С одной стороны очень приятно и красиво, а с другой - морочливо и дорого... Но согласна - хлопоты приятные! Поздравляю с чудный подарочками! И не устану желать здоровья (разболелись что-то вы совсем) и отличных праздников (и общих, и семейных) :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, но учитывая, что дочка моя в платьях не очень любит ходить, мы остановились на длинном платье и на брючном летнем костюме (ещё бы подобрать то ,что придумали :-)) Спасибо, Света, мы уже выкарабкиваемся :-)

      Видалити
  4. Какой красивый браслетик))) У меня на выпускном тоже 2 платья было))) Желаю вам справиться с такими приятными хлопотами и удачно сдать экзамены)))

    ВідповістиВидалити
  5. Оксаночка, выпускной - дело ответственное. Ну надо же - два платья. Это не как раньше, в школе по-скромному. Удачи в подготовке, ну и в успешном окончании учебного года.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, у меня выпускной был значительно скромнее :-) Спасибо, Анют :-)

      Видалити
  6. Время хоть и хлопотное, но приятное (второго выпусконого уже не будет...) Вспоминаю то время, когда я заканчивала школу, проблем было не меньше, только они другими были: нужно было НАЙТИ что купить :))) Оксана, пусть всё сложится так, как вы с доченькой задумали, пусть всё успеется, а выпускной запомнится! И с вербным воскресеньем!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, да, я на свой выпускной тоже искала :-) Платье шыли, а вот с туфлями было сложнее: чтобы подошли под платье пришлось перекрашивать :-)
      Спасибо!

      Видалити
  7. Вітаю! Таке щастя отримати подарунок-сюрприз! Я знаю по собі:))))

    ВідповістиВидалити
  8. Какие приятные хлопоты у вас! :)
    Поздравляю с подарочками!

    ВідповістиВидалити
  9. Оксана, два??! З глузду з"їхати!! Вони, що заміж виходять)))
    А в мене все одно коротке було, підійшло б для двох випадків)) Тоді ще не було моди на весільні сукні "в підлогу". У нас на потоці багато дівчат було в кортеньких сукенках до колін. Пам"ятаю двоє дівчат з паралельного класу передягнулись, так всі відразу звернули увагу і не зрозуміли))

    Бажаю успіху в приготуваннях!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, два :-) , в мене теж одне було, коротке, хоча вже потрошку входили в моду „а-ля весільні“' та в нас і ресторану не було, все в школі...
      добре, хоч дитина в мене не крепко вередлива, не вимагає на випускний дизайнерські сукні по 10000 !
      а в ресторан брючний костюмчик — то в ньому і потім ходити буде :)

      Видалити
    2. Доця - молодець! Правильно виховала:)

      Видалити
  10. ой яка хороша поштарка, я таких і незустрічала ))) гарнюший браслет

    ВідповістиВидалити
  11. Дуже рада, що моя листивка долетіла та сподобалася)
    І ох уже ці випускні. Хоча школу ще дещо можна зрозуміти, а от дитячий садочок не можу. Знайомим повідомили, що дівчаткам потрібно купити пишні сукні на випускний і замовити ресторан для святкування. Страшно подумати, які витрати будуть у випускному у школі.... Навіщо це, не можу зрозуміти. Особливо складно тим батькам, у кого грошей обмаль, бо дитинка таку сукеньку одягне від сили кілька разів, а далі вона повисне в шафі. Марнотратство і дурість як на мене(
    Бажаю вам чудово відгуляти випускний, щоб залищились добрі спогади на все життя))) Браслетик пречудовий.
    Пи.Си. Я також на днях отримала твою листівочку, така приємність))) Дуже дякую, рада нашому знайомству і спілкуванню. Нехай у нас панує мир, злагода і щастя!!!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя :-) Мені теж дуже приємно )
      На випускний у дитсадку ми ресторан не замовляли,якось нас це обійшло. А взагалі хочу сказати, що щомісячні збори у садку значно перевищували шкільні. Дивно, але так...
      Ну випускний в одинадцятому класі повинен бути. Тільки щось вже поговорюють, що в звязку з подіями в нашій країні можуть відмінити ці урочистості...


      Видалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)