Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

вівторок, 9 червня 2015 р.

Скрябін...

   Привіт.

     Шалено захотілося написати про цю людину. Не так давно ми могли бачити концерт пам'яті Андрія Кузьменка. В мене подивитися повністю його не вийшло. Зараз думаю, мабуть і добре. Я б не змогла. Тому переглядаю окремі пісні у виконанні різних зірок української естради. Більше однієї дивитися і слухати не можу...
  Ніколи не була особливою фанаткою творчості Кузьми. Вирізняла деякі його пісні і не більше. Останнім часом більше звертала увагу на його інтерв'ю, на відео, які він викладав. В основному це були розмови і відео про бездіяльність влади, про те, що не можна так зі своїми людьми, зі своєю землею. І такі його слова були емоційні, відверті, видно, що болить йому і не дає спокою... Звістка про аварію була як грім посеред ясного неба. Як зараз пам'ятаю: йшла зранку по коридору, читаючи новини з телефону (так зараз починається кожен мій ранок) . Я так зойкнула, що чоловік з ванни вискочив. Така раптова новина, що не вірилось. В погане ніколи не хочеться вірити. Все переглядала, чи немає спростування... Не повинен був, не час, молодий. Ні за однією публічною людиною не було мені так шкода, хоча пройшло вже чотири місяці ...Кожен кліп зараз як переглядаю - і сльози в очах. А на концерті бачили? Скільки людей плакало! Про дівчат, жінок мовчу. Скільки чоловіків очі витирало! Не знаю чи є зараз на нашій естраді ще людина, за якою б так тужив народ.
 
Хочу виділити три пісні з концерту, які мені найбільше сподобалися. Для мене стала відкриттям пісня "Шампанські очі" . Чи не чула раніше, кажу ж не фанатка...


Олександр Пономарьов  "Сам собі країна" . Було боляче дивитися, як плаче батько...


Ну і звичайно, пісня "Мам". Її виконував гурт "Скрябін" Перед піснею відео Кузьми, як він написав цю пісню. Ви тільки послухайте, як він розповідав це...


Навть уявити не можу, що відбувалося в душах рідних йому людей: дружини, мами, батька, доньки... Але я впевнена, що такого б сина хотіли мати багато батьків.
Як сказала одна людина після його смерті : Андрію, заграй там нашим загиблим хлопцям на своїх хмарках, ушквар хорошої і веселої, щоб і янголи посміхнулись!
Земля тобі пухом, Кузьма...


Вибачайте, що сьогодні так сумно... Захотілося , щоб частина його була в моєму щоденнику...


6 коментарів:

  1. Настоящий он был человек, со стержнем, с совестью, со своим мнением.
    Не верю я в случайность этой аварии.
    Светлая память.

    ВідповістиВидалити
  2. Я також плакала, коли дивилась концерт його пам'яті, хоча не сентиментальна...Він залишив по собі багато гарного: пісні, передачі, книгу, це багато значить...Світла пам'ять!

    ВідповістиВидалити
  3. пам"ятаю як я дізналась про аварію: на роботі зранку мила підлогу, в прямому сенсі випустила швабру з рук. так важко було повірити. то для всіх стало великим ударом, навіть для нефанатів. я не фанат, але часто слухала його пісні, альбом "птахи" був один з перших в моїй музколекції. а концерт я спеціально не дивилась, не змогла би..

    ВідповістиВидалити
  4. Мені випало подивитись концерт у записі. Приїхала чогось раніш на роботу і увімкнула собі. До моменту як позходився увесь народ, встигла умитись слізьми... Багато чого вразило.... Ще б додала до зазначених відео виступ Лободи, чогось зачепило, звичайно Бумбокс...
    Світла пам"ять....

    ВідповістиВидалити
  5. тоже до сих пор не верю что этого человека нету уже с нами.. а это был настоящий Человечище, с большой буквы!
    не была фанаткой, но на плеере всегда была есть и будет папка с его песнями. концерт смотрела в записи, тоже обливалась слезами..

    ВідповістиВидалити
  6. Ксюша, спасибо что поделилась. Такая трогательная музыка, для меня тоже открытие

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)