Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

суботу, 30 травня 2015 р.

Liebster Blog Award

               Привіт.
          Швидко я повернулася? Сьогодні буде великий пост, і буде він про мене, а не про мої роботи
Мене дві віртуальні подруги включили до естафети "Liebster Blog Award". Знайома з ними вже давно по одному вишивальному форуму. Почну із Люби, хазяйки блогу  Уютный уголок 
Ось її запитання:


1. Ваши близкие и друзья поддерживают Вас в вашем увлечении или считают, что это бесполезное времяпрепровождение?
        Скажу так - як хто. Друзів маю не дуже багато. Більше знайомих. Їм подобається, захоплюються. Але більшість з них не вважає це корисним , краще час потратити на щось цікавіше (для них принаймні). Близькі люди теж не однаково ставляться. Я стараюся вишивати, коли нікого немає вдома або вночі. Щоб не муляти очі :)
2. Хотели бы Вы, что бы Ваше хобби стало способом для зарабатывания денег?
         Хотіла б. І навіть дещо подумую вже в цьому напрямку.
3. Какие виды новые рукоделия Вы бы хотели попробовать, а какие уже попробовали и Вам они совсем не понравились?
     Я б хотіла випробувати різні техніки вишивки - якобинську (проба є але потрібно вдосконалювати), різні мережки навчитися, ретічелло. Ще хотіла б навчитися плести фріволіте. А ще мені подобаються прикраси з японського бісеру. Я вмію в'язати, і в шкільні-студентські роки непогано поповнювала свій гардероб цим. Але вишивка витіснила, не те, що воно не подобається мені, просто вишивати цікавіше. А інші види рукоділля - якщо вони мені не западають у душу, то я їх і не пробую :)
4. Ваш любимый дизайнер в вышивке? Почему именно он?
      Однозначно відповісти на це запитання я не можу. Мені подобається багато. Скоріше має співпасти дизайнер і сюжет. Подобається Heritage після вишитих кругів, не полишаю надію колись вишити і панельки. Подобається Chatelaine. Поєднання  хрестика і спеціальних стібків та ще й різними нитками (муліне, шовк, секційно пофарбованими, перле), бісеру  зробило їхні дизайни казковими, до яких хочеться повертатися знову і знову. Люблю Lanarte за легкість вишивання і акварельність дизайнів. Люблю MTSA за напівнатяки на сюжет, що робить їхні картини легкими, повітряними і чарівними. Люблю вишивку на моноканві - переплетення різних ниток у різних прегарних шовчиках робить роботи неповторними. Люблю хардангер Judy Dixon. Дуже ніжні, в пастельних тонах розробки. Люблю народну вишивку :) за самобутність, широке застосування і красу :)
5. Где вам проще общаться с людьми - в реале или в интернете?
        Особливої різниці немає, аби час був :)
6. Как Вы считаете, люди, занимающиеся рукоделием, отличаются от людей, не занимающихся вышивкой, вязанием, шитьем и тд....?
         Я думаю, що взагалі люди, які мають якесь захоплення, хобі , відрізняються від людей, в яких того нема. Ми хочемо створити щось гарне, хтось хоче побачити щось гарне (гори, природа, картини в галереї чи музеї), хтось займається красою свого тіла (спорт, косметика) ... Навіть не уявляю, як живуть люди без захоплень. Для мене це якась пустота ...
7.  Если бы была возможность отмотать время назад, изменили бы Вы что-то в своей жизни?
      Напевно ні. Якби мене це запитали років десять тому, можливо відповіла ствердно. А зараз - ні :) 

А тепер запитання від Ані, хазяйки блогу  Living in Harmony
1. Расскажите про свою мечту.
          Я доволі реалістична людина і мрії в мене досить земні: я б хотіла мати досить часу на своє хоббі і хотіла б відвідати країни, які мені подобаються. Я не вмію мріяти про щось недосяжне. Можливо даремно. Добре , що мої діти в цьому питанні пішли далі мене :)
2. Кто Вас восхищает и вдохновляет?
          Тут просто: роботи інших рукодільниць. Не надихнувшись їми , можливо не було б у моєму житті ні хардангера, ні вишивки по моноканві, ні бажання навчитися фріволіте і плетіння з бісеру :)
3. Чему бы Вам хотелось научится в ближайшем будущем?
         Це питання схоже на запитання 3 Люби. Не буду повторюватися.
4. Какое место занимает хобби в Вашей жизни?
         Не скажу, що перше. Перше це сім"я, діти. От яке місце в житті займає вільний час? От там і моє хоббі :)
5. Кто больше всего поддерживает Ваше увлечение?
         Напевно мама, донька
6. Кем Вы видите себя через... скажем 10 лет?
        Через десять років я вже напевно буду бабусею :) і мамою дорослого сина, щасливою дружиною :)
7. Чего бы Вам больше всего хотелось сделать в этом году?
         Змінити свою роботу на успішну і ту , що до душі :)

Дякую тим, хто дочитав до кінця :) Надіюся , дівчата, ви не образитесь на мене, якщо я не передам естафету далі. Думаю від одного учасника вона не дуже постраждає :)

                                    До зустрічі :)


11 коментарів:

  1. Цікаво було прочитати і дізнатися про твої думки))) Хай щастить!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Оо, це питання про вподобання вашими рідними та друзями вашого захоплення.... Воно зустрічається у багатьох анкетах та на просторах інтернету. Скільки я не читала, то по-різному. А от у мене проблем з цим зовсім не має)) Чи може тому, що я до цього простіше відношусь? Кому не подобається - це його проблеми. У моій сім'і вишиває ще і мама, чоловік мій дивиться на це без фанатичного захоплення (ну, мужик же!) але задоволений, що я чимось займаюсь у житті, оцінює роботи і навіть якось іздив за замовленням. Сміх був, бо потрібно було у кур'єра забрати пакетик на станціі метро. Уявляю картину, як 2 мужики у метро проводять обмін "товар-гроші-гроші-товар" і обмінюються набором вишивки)))) Тобто, мене зовсім ніхто не зачіпає... Просто я прочитала, що іноді і уночі вишиваєш, аби не мозолить очі і чогось жалко стало....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну вночі це скоріше за браком часу вдень або коли безсоння :) А вдень - коли нікого вдома нема :)

      Видалити
  3. Спасибо, Ксюша! Было интересно почитать и поближе познакомится с тобой :)

    ВідповістиВидалити
  4. Оксаночка, мне было интересно узнать о тебе больше, твои приоритеты в вышивке, твои желания и стремления! Пусть сбудутся твои пожелания и у тебя появится больше возможностей для путешествий, для вышивки.

    ВідповістиВидалити
  5. очень интересно! только так странно , что вышиваешь ,чтоб не попадаться на глаза =) хихи

    ВідповістиВидалити
  6. Ксюша, спасибо за ответы)
    Я вот тоже иногда смотрю на людей, у которых из интересов только интернет и телефон (в смысле - поболтать) и удивляюсь, неужели их все устраивает? И не скучно им?
    По поводу новых видов рукоделия, а конкретно вышивки, желаю, чтобы все твои задумки исполнились) хотя ты и так всегда на одном месте не стоишь, а пробуешь разные техники и дизайны)))

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)