Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

середу, 27 травня 2015 р.

Alpine Seasons Garden / продовження

                          Привіт усім.
         Як давно я не була у блозі... Майже три місяці. Жах... Новини, зміни, трохи хворіли  - це все не прибавляло настрою до написання. Але все по-порядку...
         Я вже писала, що моя донька навчається у Польщі. Але перший семестр вона вчилася у Кракові, а тепер вчиться у Вроцлаві. Забрела на край Польщі, під саму Німеччину. Леви всі такі цілеспрямовані і добиваються всього чого хочуть? Але тепер вона вчиться на своїй улюбленій Графіці, а не на Дизайні інтерєрів. За три місяці тільки утвердилася в думці, що поступила правильно і не пошкодувала про цей крок. Перші дні я чемно висиджувала перед екраном компютера і по скайпу слухала захоплені розповіді про цікаві предмети: фотографія, анімація, рисунок, реклама, режисура. Хоча Вроцлав не такий гарний як Краків, але наступного 2016 року це місто обрано культурною столицею Польщі і там буде проходити маса різних фестивалів і концертів. Уявляєте? Надіюся я й це місто побачу :)
         Ще одна новина - ми закінчили маленьку школу і вже віддихаємо на канікулах (хто віддихає, а хто намагається, щоб майбутній школяр не забув як читати і рахувати :))
         Також я не байдикувала під час відсутності у блозі. Покажу вам , як просунувся мій Альпійський сад. Вишито майже половина процесу. Тільки дощова погода не дає сфотографувати. Вишиваю не по кругу вже, а зверху вниз, щоб лишній раз не перемотувати основу і травмувати роботу. Ця робота - справжня медитація. Можна розглядати і розглядати :)
    Навколо медальйона вишиті  різні квіти, які відображають пори року.







І перший восьмикутник




Другий восьмикутник - одне задоволення: прегарні шовчики :) А за ним - ялинки, теж характерні для кожної пори року. Це весна.


Зверху вишила заключну рамку, пришила бісер і камінці.





За розмірами така немаленька картина вимальовується. Уявляю, скільки потягне рама не неї :) з нинішніми цінами. Але то не зараз. Про сумне, як казала Скарлет О"Хара, - подумаю потім :)

До зустрічі!



15 коментарів:

  1. Оксана! Я дуже рада, що ти з'явилася в блозі !!! Напевно мої думки, якимось чином передалися тебе)) Так-так, я думала про тебе, а вірніше про твою Іринці))) Моя доця все так само захоплюється малюнком і дизайном, більш того виявила бажання вивчати польську з наступного року, т .до. вже зараз вона себе налаштувала на те, що буде навчатися в Польщі !!!! Ось твої розповіді з приводу навчання дочки мені вкрай цікаво)) І радісно, що така цілеспрямована особистість росте)))

    ******************

    Що стосується вишивки ... Це чудово! Так приємно розглядати кожну деталь, кожен шов. В цілому грандіозно получается !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) У Вроцлаві більш подобається. Хоч і важче, але цікавіше, в Кракові їй легко було,Ю нудилася.Так мало того, на другому курсі буде ще вивчати предмети, які вивчалися у першому семестрі, різницю. Тільки що далеко, від нас 11-12 годин машиною, не наїздишся.

      Видалити
    2. Чк глянула скільки помилок зробила... Жах...
      Головне, що дитині подобається! Хай щастить!

      Видалити
  2. Дуже гарна робота!!! Це ж скільки часу та очей?..
    Донька - розумниця. Так тримати!! Буду вболівати за ваші успіхи)
    І в нас літо з прописами та рахуваннями.. :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Так, книжки відкладати не можна, бо як вивчив - так і забуде за три місяці :)

      Видалити
  3. Ух ти! Робота розкішна! Можна розглядати і розглядати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, моя мама, як приїздить до нас, так і робить — візьме раму і стоїть з нею , як памятник :-)

      Видалити
  4. Оксаночка, ну какой садик получается красивый!!! Представляю твои чувства, когда вышиваешь!!!
    А твоя доця - умничка!!! Счастья ей и удачи во всем!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ксюша, работа такая интересная! Представляю как интересно ее вышивать, гладить и рассматривать :)
    И приглашаю тебя вот сюда http://vanilnoe.blogspot.com/2015/05/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо :-), уже вторая анкета, мне Люба тоже передала, попытаюсь ответить :-)

      Видалити
  6. гарні у тебе новини, дитина твоя молодець, дай нам Боже всім таких мати, хай їй все вдається, а от твій сад аж очі мені розкрились, то скільки там таких от садів буде? по розмірам певно велика получиться але дуже шикарна робота

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Христинко :) Я просто завжди із собою порівнюю. У мене був вибір між двома інститутами мого міста і все. Вибрала той, що менш ненависний був. Не було іншої можливості, це були важкі 90-ті. А зараз , поки ми ще щось можемо дати своїм дітям - хай тягнуться до того, що їм до душі :) Можна полегшити нам завдання: вивчити німецьку і поїхати безкоштовно навчатися у Німеччину. Надіюся, що вийде :)

      А садочок справді немаленький )) , буде головною прикрасою стіни у вітальні :)

      Видалити
  7. ух ты!!!! очень красивый сад получается!! столько деталек интересных!

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)