Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

вівторок, 30 грудня 2014 р.

Papillon Creations. Around the World in 80 stitches. Частина 16-24

                  Привіт!
    Всі у блогах хваляться новорічними іграшками, а я хвостами. Іграшки я теж робила, але покажу їх після Нового року, так як вони приймають участь у конкурсі :)
Отже, я все-таки закінчила цей дворічний марафон по 80-и стібках ))) А не сподівалася. Закинула я свій  Papillon, а тут взялася - і одним махом закінчила. Це просто не люблю, коли багато початих робіт лежить. А ще стимулом було те, що дуже кортить почати одну давно омріяну роботу :) Фото буде багато )))
     Отже, частина 16.

У ній ми летимо через Атлантичний океан на Тенеріфе, щоб вишити деякі елементи вишивки Тенеріфе. Тоді ми пливемо в Марокко, щоб опрацювати марокканську вишивку. Потім перетинаємо кордон до Алжиру вишивати алжирські вушка.

Частина 17.





Ми залишаємося в Алжирі, щоб вишити плетений алжирський стібок (Plaited Algerian Stitch). Тоді ми перетинаємо Середземне море до Португалії і вишиваємо Португальський кабель-ланцюг (Portuguese Cable chain) і Португальський стовбуровий рядок (Portuguese Stem stitch). Якщо чесно, ці португальські ланцюги і рядки я не зовсім зрозуміла, вишила як виходило :) А що мені тут сподобалося - це квіточки по краю, особливо в правій частині - тюльпани :)

Частина 18. У ній ми перетинали кордон з Португалії до Іспанії, щоб працювати на іспанському плетені , а потім ми будемо рухатися на північ знову в Країну Басків, щоб вишити Басків рядок.

Частина 19.


Частина 20. У ній ми  в Італії і працюємо із Sorbello стібок, Siennese стібок і Романа ланцюжком.


Частина 21 . У ній ми відвідали Німеччину ,    
працювали над німецьким вузлом , також
спробували кілька швів, що використовуються
в Швальм вишивці, а потім - Нідерланди,
де вишивали голландський рядок.


Частина 23.

У цій частині ми були у Франції і працювали над Паризьким рядком. Тоді ми летіли до Ірландії і працювали над ірландським стібком. Нарешті, ми на поромі потрапили в Уельс, де опрацювали валійський і критський рядок.


Остання 24 частина. В останній частині нашої поїздки ми залишалися в Уельсі, щоб працювати над Пемброк-а Wessex стібками, а також шовчиками Steepholm і Ексетер . А для нашого останнього стібка ми поверталися в Лондон, де працювали  над South Kensington швом.


А так виглядає весь проект подорожі

Як оформлятиму цю наОчну енциклопедію шовчиків - уявлення не маю. Може якось надихнуть інші учасниці проекту...
                                                              А це наша ялинка :)
З прийдешнім Новим роком вас, мої віртуальні читачі, знайомі, подруги!
Нехай він буде для всіх мирним, спокійним. Принесе тільки радість, здійснення бажань і мрій :) 








6 коментарів:

  1. Оксанка! Роскішний семплер вийшов!!!! Роскішний. Я теж вишивала колись дизайн Папільйон, але так і не дошила бісер... 3 роки вже лежить недороблений (Повітряні замки маю на увазі) Оксаночка, зайди до мене в блог, я вчора подарувала всю отару!!! твої обидві іграшки знайшли новий дім! і ще я постукала до тебе на фейсбук, сподіваючись, що це таки й справді ти ))

    ВідповістиВидалити
  2. З Новим роком, Оксано! Натхнення, миру та добра! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Оксаночко, це неймовірна робота! Краса захоплює дух)
    Мені ввижається, що цю роботу можна перетворити на панно, має бути гарно!
    Ялинка красунечка!! Веселих свят!

    ВідповістиВидалити
  4. З Новим роком! З вишивки вийшла би розкішна подушка, але дуже шкода її для такої мети використовувати.
    З.І. ти отримала мій привіт?

    ВідповістиВидалити
  5. З Новим роком, Оксано! Натхнення, миру та добра!Обнімаю, люблю люблю!! Вишивка шикарна, така як справжня подорож получилась!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ксюша, с Новым Годом!!! Счастья тебе дорогая, здоровья тебе и всей семье, а главное деткам) желаю, чтоб все мечты сбывались и все задуманное исполнялось! И конечно же побольше времени и вдохновения на любимое хобби)))

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)