Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

вівторок, 20 травня 2014 р.

    Привіт :)
Гаряча пора зараз. Бігаю, бігаю.... Напевно цього місяця я бувала в різних магазинах більше разів, ніж за цілий рік :) Як складно іноді вгодити з одягом дорослій доньці! Їй нічого не подобалося! Але це вже позаду. Випускниця готова ))) Можна трохи видихнути і зайнятися собою і татом (надіюся, він буде не таким вередливим :))
  Отакі зараз будні, розбавлені маленькою школою, логопедом, стоматологом і оформленням медичної довідки для вступу
   Серед цієї біганини до мене прибула цукерка , виграна мною у Тетяни :) на знак любові і вдячності подружкам-рукодільниця з України  і на протидію тій війні, яка розгорілася між рукодільницями наших країн на деяких сайтах. Потрібно завжди зберігати людяність, як би наші погляди не відрізнялися.
 
 Завжди пошта працювала в нас добре. І я дивувалася, коли читала як дівчата жаліються на  їхні послуги. Але цього разу це ж саме чекало і мене. Все залежит від відділення і від працівників на ньому. Цього раз я дала індекс відділення, яке знаходиться ближче до мене, і пошкодувала. Я на пошту ходила чотири рази! То в них вихідний день, про який ніде навіть не було написано. То дві дівулі ходять по кімнаті, піднімають папери різні - це так вони шукали посилку. Таке враження, що голку в сіні. В результаті на четвертий мій прихід вони видали мені мою посилку, вона в них навіть не була опублікована (не знаю, як правильно назвати, словом не зафіксована) - як прислали з центрального відділення - так дві неділі і лежала. Не дивно, що я повідомлення не отримувала. Ну як можна так відноситися до своєї роботи?.. Я теж працюю в сфері обслуговування , але в нас таке не припустимо!!!
   Всі неприємності з отриманням були забуті при розгляданні цукерки :)

  Цукерки вже пішли в розхід :) Тетяна, дуже дякую !

      На довго не прощаюся ) Надіюся з дня на день забрати вишиванку у швачки - буду показувати ))) Гарного вам дня!


24 коментарі:

  1. Оксана, вітаю! Цукерка чудова! Жалко, що з почтою така заморочка получилась...
    Я тебе розумію, у самої в сина випускний в садочку. Стільки різних клопотів. Щасливого свята!

    ВідповістиВидалити
  2. Слава Богу, что пришла, я уж беспокоиться стала.. Вышивай на здоровье..

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую :) Зараз в школі випускний - все одно, що весілля :)

    ВідповістиВидалити
  4. Оксана, вітаю з подарунками!
    Уявляю - про випускний:) У нас в садочку в четвер.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Гарно й вам відгуляти. Надіюся на пост з випускницею і розповіддю :)

      Видалити
  5. ой пошта пошта- у мене такі самі спогади про нашу пошту, люди не люблять там свою роботу і роблять її аби як, аби щось загубити і здихатись відвідувачів. Тішусь шо все таки добралось до тебе. Клопоти позаду-молодець

    ВідповістиВидалити
  6. Оксана, вітаю з цукерочкою! Нехай клопоти будуть приємними, а плани - здійсняться!

    ВідповістиВидалити
  7. Оксана, вітаю з цукеркою :)
    І приємних тобі вражень від випускного :) обов"язково похвались дочкою в сукні :)

    ВідповістиВидалити
  8. Здорово! Поздравляю от души:) Выпускной- это тяжело :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо :) Да, выпускной это тяжело, особенно для кошелька...

      Видалити
  9. У мене зараз така ж біганина по лікарях, готуємось до вступу в школу. Вітаю з цукерочкою, це так приємно. Сама нещодавно виграла))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вступ у школу в мене наступного року :) А цього ще треба пережити вступ у інститут :) Дякую !

      Видалити
  10. Оксана з чудовоми подаруночками!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Чудові подаруночки! Гарного випускного вам!!

    ВідповістиВидалити
  12. Оксаночка, поздравляю с замечательной конфеткой! И сил тебе побольше с твоими хлопотами. Заходи ко мне в блог, я тоже конфетку разыгрываю, она классная! ))

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)