Мітки

2012 (2) 2013 (21) 2014 (9) 2015 (15) 2016 (6) аплікація (1) біжутерія (7) білим по білому (2) бісер (1) бразильська вишивка (2) випускний (1) вишиваний одяг (4) вишиванка (6) вишивка (38) гладь (4) гороскоп (1) дзеркальце (1) доніне (1) дріт (6) знайомство (1) іграшки (1) Карпати (1) книги (1) книжки (1) контурна вишивка (1) конфета (1) Краків (1) кружево (3) крюіл (1) кухонне (3) листівки (3) лічильна гладь (2) лялька (1) магазин (2) мандали (8) мікровишивка (1) моноканва (5) не вишивальне (2) нитки (4) Новий рік (6) об"ємна вишивка (5) оберіг (1) опитування (2) особисте (4) оформлене (5) підсумки (1) плани (1) подарунки (2) привітання (1) прикладна вишивка (6) про мене (1) проект (1) просто поговоримо :) (21) розіграш (2) Сезонний хардангер (2) семплер (2) скатертина (5) СП (10) тюльпан (1) тюльпани (5) флешмоб (2) хардангер (8) цукерочка (11) Якобинкька вишивка (1) Alpine Seasons Garden (4) Atalie (1) Caron Waterlilies (1) Châtelaine (13) Delika (3) DMC (2) DMC Perle (2) HAL Baby (1) hohla (1) Judy Dixon (2) Lanarte (3) Laura J. Perin (3) Malachite Maze (3) Mamen (1) Martina Rosenberg (14) MTSA (2) Needlepoint Inc. Silk (1) Nora Corbett (1) Northern Pine designs (1) Papillon Creations (6) Quaker Ball (1) Rainbow Gallery (1) Roniy (3) SAL (9) Surf and Sand (1) UB desing (5) Vervaco (1) Victoria Sampler (2) Watergarden (10) wire wrap (5) Zweigart (1)

суботу, 6 квітня 2013 р.

Вишиванка готова =)

           Привіт :)
     Почну , як в тому анекдоті. Приїзджає чоловік з відрядження (а далі вже моє :)) - а на кріслі висить готова вишиванка. Звичайно, одне діло бачити, а часто і не бачити (бо в чоловіка відношення до мого хоббі на зразок того: чим би дитя не тішилось...) вишите щось на шматку тканини, а зовсім інше - зібрану до купи готову роботу. Напевно не чекав такого результату, але його: Ух ти! - було для мене як бальзам на серце :). Похвалив і подякував. А це з його боку - не абищо. Ось вона, моя перша вишита сорочка

      Комірець звязується шнурівками з кутасиками, робила сама. Смішно було дивитися на мого сина, який цілий вечір ходив і дивився , як мама на кухні нитки крутить, і не міг зрозуміти для чого це =)

От трошки похвалилася і біжу :) До зустрічі!

40 коментарів:

  1. Такая красота!!! Превосходная работа!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже красива сорочка!!! Ти - молодець, у тебе золоті руки! А ти замовлення приймаєш?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) За замовлення навіть не думала, бо це моя перша робота. Тим більше я тільки вишиваю, а шила швачка. Якщо хрестиком ще можна порахувати (бо відома ціна хрестика), то лічильною гладдю - уявлення не маю. Може з часом, як більше навчуся...

      Видалити
    2. Ну то з часом, якщо можна, звернуся, дуже вже до душі припала, а у самої руки трохи не до того(((

      Видалити
    3. Якщо зможу - допоможу :) А жіночі які гарнющі є - просто чудо!

      Видалити
    4. Дякую! Волею долі я є власницею дивовижного плаття, воно не все вишите, а там і мережка присутня і "ришельє" (хоча не впевнена як воно ото все правильно називається, бо на цьому не розуміюся). А от чоловіку із задоволенням придбала би вишиванку)

      Видалити
    5. Якщо треба швидше - можу порадити майстриню. Вона вже давно вишиває на замовлення, ось її блог http://julygoncha.blogspot.com/

      Видалити
    6. Дякую, хоч мені і не спішно.

      Видалити
  3. Дивлячись на роботу , зразу і не скажеш, що перша. Дуже-дуже гарна!!! Оксана, Ви мене надихаєте на таку вишиванку, ось тільки нитки не знаю які потрібні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже :) Нитки різні можуть бути, вишивають ДМС муліне, турецьким шовком (хоча мені не дуже сподобався: неслухняний, бо штучний, і блистить дуже), натуральним шовком буде дуже гарно дивитися: він і блиск має неяскравий, а скоріше благородний такий, і лягає гарно, один мінус - дорогий :). Ця вишита штучним шовком, але він слухняніший в роботі. ніж турецький. Про ці нитки я писала в попередньому пості про вишиванку. Якщо собі зберуся таку вишити - хочу ДМС муліне.

      Видалити
  4. Очень красиво! Кропотливая работа!

    ВідповістиВидалити
  5. Чудова робота!!! Не віриться що перша :) ДУЖЕ подобається! неймовірно красиво!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дівчата, мені приємно читати ваші коментарі :) Але повірте, це легше, ніж хрестиком, принаймі, як на мене :)

    ВідповістиВидалити
  7. Оксана, уявляю яка краса в реалі!!! Гарна вийшла сорочка! А собі коли чи вже є? ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую , Василина :) Я, як той сапожник =) Спочатку малій треба вишити, потім собі, але теж хочу в такому стилі. Поки придивляюся

      Видалити
  8. Яка ж вона гарна! Оксаночко, в тебе золоті руки! Чоловік мусить носити не знімаючи :))). Просто неймовірна, я тепер теж таку хочу - після Пасхи почну мучити запитаннями.
    Пи.Си. я теж вже закінчила, але все ніяк не зшию

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олю :) Муч , все що знаю - розкажу. Чекатиму твою вишиванку, ти ж сама зшиваєш?

      Видалити
    2. ага, сама. але ще нема часу.. маю кілька замовлень термінових

      Видалити
  9. Дуже гарна вишиванка!!!! Я тільки в мріях про щось подібне!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Дух старины и кропотливой работы,аж бьет через край!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Анна. Хотя в нашем регионе это сейчас популярная одежда :)

      Видалити
  11. А муліне DMC мається на увазі звичайне 5200?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, але я надаю перевагу не такому сніжно-білому, а більше використовую BLANC. Ну це як кому подобається. А взагалі можна ж не тільки білі кольори використовувати, можна й поєднувати різні ніжні відтінки - теж дуже гарно дивиться :)

      Видалити
  12. Обалденно! Вот даже нормальные слова-то закончились, а эмоции переполняют! Круто!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Cпасибо, Оля :), очень приятно читать такие отзывы, учитывая, что это первая моя такая работа =)

      Видалити
  13. Оксана, дуже приємно з тобою познайомитись.Випадково знайшла твій блог - чудові роботи, вишукані шовчики. А сорочка - моя мрія!! Буду рада спілкуванню. Віка. http://nikulj.blogspot.com/ ( чомусь ніяк не можу добавитись в читачі, пише що гаджет не налаштований).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віка :) Теж дуже рада спілкуванню, хоча заочно з тобою вже знайома: бачила на Галереї і на Девичнике здається

      Видалити
  14. перша вишиванка, а я ще до неї не дозріла.Неймовірна робота. Стільки праці вложено. А скільки годин, напевне тьма. Я колись горіла такою роботою але от повторювальні урози мене вбивають. Тому таки і невзялась

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :). А мені іноді й хочеться віддихнути на повторюваних узорах, не заглядати в схему... Майстрині таку за тиждень, ну максимум два вишивають, то я два місяці її готувала :))

      Видалити
  15. ПОТРЯСАЮЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я таког призведения искусства еще ни разу не видела!!!!!!!!!Понимаю мужа и его эмоции!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Тоня :) Прям засмущалась.... У нас такие произведения сплошь и рядом :)

      Видалити
  16. Оксана,я понимаю что это национальное,НО!!!!-это же нужно сделать САМОЙ!!!! Да тут талант - не меньше!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Оксана, привет! Мне у тебя понравилось! Вышиванкой не устаю восхищаться и завидую, что у вас такое носят. Сама бы с удовольствием навышивала себе красоты.

    ВідповістиВидалити
  18. Дивовижна робота! I не тiльки ця)) Усi вашi вишивки дуже сподобались! Рада знайомству))

    ВідповістиВидалити

Дуже дякую за ваші коментарі, мені завжди приємно вас читати :-)